Historisk om Karup 

Karup blev grundlagt i 1972 af entreprenøren Preben Christensen. Han startede firmaet i et gammelt stuehus, med hovedet fyldt med ideer om hvordan man kunne ændre måden at producere møbler. Som en af de første europæiske skabere af ”knock-down” møbler, voksede forretningen hurtigt, og inden længe måtte han finde en ny og mere effektiv placering af fabrikken. Produktionen blev rykket til Karup; lige midt i landet.

I starten af 80’erne opdagede Preben den hippieagtige futonramme i Amerika og troede på at der også var et marked til den slags møbler i Europa, og det var sådan den første serieproducerede futonramme kom til Europa.

I dag har den anden generation af familien overtaget ledelsen af firmaet. Nogle værdier forbliver dog hellige for vores firma. Vores produktudvikling, der i øvrigt stadig drives af grundlæggeren Preben, er stadig hengivne til pladsbesparende koncept. Hovedproduktionen af rammerne forbliver i fabrikker i Danmark og Estland, hvilket gør det meget nemmere at imødekomme vores etiske adfærdskodeks. 

 

 

                                      Udvalgte produkter fra Karup.

 

           

  Dock                                             Blues   

                                          1.990 kr.                                                2.390 kr.

                                                                                  

 

 

  

                                    Sandwich                                        Comfort  

                                           2.890 kr.                                                 1.390 kr.