Alt I denne verden der gør livet, en tand bedre er udviklet af folk der er klar til at gå den ekstra mil for at give dig en ekstraordinær oplevelse. Det danske ord for dette er UMAGE. Hvis du gør dig selv UMAGE, betyder det at du har ydet en ekstra indsats, og det er præcis hvad vi stræber efter her hos UMAGE. Her brænder alle medarbejdere fra top til bund indædt for at give dig den bedste service og den bedste kvalitet – noget som vi selv ønsker fra vores omverden. 

Hos UMAGE, tager vi det Skandinaviske design og kører den helt ud. Vi kombinerer æstestik, simplicitet og funktionalitet. Herefter blander vi det med godt gedigent håndværk, hvor miljøet altid er i tankerne. Resultatet er bæredygtighed og et yderst udsøgt design.
Alle vores produkter er fladtpakket i stilfulde kasser for at optimere den globale logistik, reducere lagerplads og transportomkostninger. Alt dette gør også varen mere prisvenlig for vores kunder. I denne proces minimere vi CO2 udledningen og vi gør alt hvad vi kan for at opretholde vores etiske ansvar i forhold til vores planet.

I vores jagt efter skønhed og bæredygtighed, søger vi harmonien og de markante kendetegn ved det nordiske landskab. Vores design er dybt forankret i bylandskabet og den rå natur, der omringer vores hjem i hjertet af København, Danmark.

 

  Udvalgte produkter fra Umage.

          

                       Vita Eos hvid                                              Vita Silvia kopper   

                                449 kr.                                                                      349 kr.

                                                                                          

   

        

                        Vita Conia hvid                                      Vita Clavia Dine kobber 

                                   799 kr.                                                                    1.249 kr.