Produktbeskrivelse

Produktinformation

Denne sækkestol kan vel betegnes som The Original, bare skabt til udendørs brug. Denne sækkestol er mere robust og er perfekt til at nyde sommeren når hedebølgen rammer landet. Siddekomforten er der ikke ændret på fra The Original. Fatboy’s EPS-teknologi sikrer dig maksimal sidde/ligge komfort når du skal slappe af i din have, eller på stranden.

Du kan uden problemer nyde den fleksible Buggle-up udendørs sækkestol ethvert sted takket være det anvendte kvalitetsmateriale. Forskellen ved denne sækkestol er at materialet er ændret til slidstærkt nylon, som kan holde til lidt af hvert. Sækkestolen til udendørs brug er smuds- og fugtafvisende og kan let tørres af med varmt vand og sæbe.

Med denne udendørs sækkestol får du maksimal komfort når du er udendørs. Om du er i haven, på stranden eller til festival og vil stadig se flot ud efter. Takket være det vand- og støvafvisende materiale udført i nylon, afviser denne sækkestol det meste snavs og eventuelle pletter er nemme at rense af.
Der er monteret bælter på hver side af sækkestolen, som du kan justere til en bestemt position, så du sidder optimalt lige meget hvor du befinder dig.  Der er 4 ringe, en i hvert hjørne som også ses på billedet, og på den måde kan du selv vælge hvor meget sækkestolen skal hæves, eller sænkes.

Buggle-up

DKK 2.899

* Obligatoriske felter

Specifikationer
  • Slidstærk.
  • Betræk i nylon.
  • Fås i mange farver.
  • Mål: H 180 x B 140 cm.