Produktbeskrivelse

Produktinformation

Dulox er en hybrid daybed og sofa, der kan slås ud og forvandles til en komfortabel soveløsning. I Daybed-indstilling er målene 80x200cm, men foldes sengen ud, får du én dobbelt soveplads med målene 160x200 cm. eller to enkelte på 80 x 200 cm. da madrasserne ikke er hæftet sammen. Skridsikkert anti-glid på undersiden af begge madrasser forhindrer dem i at glide fra hinanden når de anvendes som dobbeltseng.

For at optimere sovekomforten og samtidig være miljøbevidst er madrassen fremstillet med bonded freonfri polyeter-skum.

I prisen får du 2 enkeltmadrasser og betrækket til pøllen. Betrækket er en sengetøjspose, beregnet til sengetøj. Passer til 1 dyne, 1 pude og 1 rullemadras, så sengetøjet let kan pakkes væk, når det ikke skal bruges - det er således kun betrækket som er med i prisen.

Inderpude til dette koster 190,- ekstra. En del kunder vælger et ekstra betræk, så de får 2 rygpøller med plads til 2 sæt sengetøj.

Dulox er et alsidigt møbel, der med sin siddehøjde på 36cm og mulighed for dobbelt soveplads gør den til en ideel løsning til overnattende gæster eller i det lille værelse. Daybeden fremstilles i 34 forskellige farver, med 2 ugers leveringstid.

Dulox er designet af Emil Højfeldt og Per Weiss for Innovation.

Dulox kan ses i butikken

 

Dulox daybed/dobbeltseng. 80/160 x 200 cm. 34 farver.

DKK 3.190

* Obligatoriske felter

Specifikationer
  • Sovemål: 80 eller 160x200 cm.
  • Dimensioner: H36 cm B80 cm L200 cm.
  • 2 madrasser
  • 1 sengetøjspose.
LeveringGratis - ca. 2 uger.