Produktbeskrivelse

Produktinformation

Den ikoniske bordlampe, bare I større version og designet som gulvlampe. Selve lampen lyser fra top til bund og er minimalistisk i sit design, men samtidig stor, og ligesom Edison the Medium, er den udført i en diskret hvid farve. Det betyder at den vil passe ind i hvert et design om det er udendørs eller indendørs. Denne overdimensionerede lampe er 90 cm i højden og kan lyse med hele 686 lumens. Det betyder at lampen alene kan lyse en normal stue op for sig selv, men hvis du er mere til en lounge-stemning i selskab med venner eller familie, kan lyset indstilles på 3 forskellige niveauer.

Edison the Grand kommer med en fjernbetjening der virker på op til 10 meters afstand, således kan du styre lysstyrken hvis du er sunket ned i din sofa, eller din Fatboy sækkestol og simpelthen ikke orker at rejse dig igen. Strømkablet er 8 meter langt, det gør det nemt at placerer din lampe ude på terrassen eller i din have.

Da lampen er vand og støvafvisende er den samtidig ideel til at skabe en hyggelig stemning udenfor. De 2700 kelvin som lampen lyser med, skaber et blødt varmt lys der vil få dig til at slappe af i løbet af ingen tid.

Materiale: Polyethylene

Dimensioner: 90x60 cm

Vægt: 13 kg

Plejeanvisning: Tør med en fugtig klud, eventuelt med lidt mild sæbe på, hvis nødvendigt. Brug ikke stærkere rengøringsmidler såsom rensebenzin og acetone.

 edison-the-grand-33

 

Edison The Grand

DKK 4.469
Specifikationer
  • Detaljer: 8 m.rødt udendørs kabel.
  • Infrarød fjernbetjening, med lysdæmper i tre trin.
  • Materiale: polyethylen, aluminium
  • Dimensioner: H: 90 cm, D: 60 cm, L: 60 cm, D: 60 cm
LeveringLagervare.