Produktbeskrivelse

Produktinformation

Endnu et minimalistisk design fra Fatboy. Edison the Petit er den mindste af de tre Edison lamper som Fatboy har designet. Denne version er mobil og fuldstændig trådløs. En lille bordlampe, som du kan have ved din sengeside, eller til at skabe et romantisk lys ved bænken i din have eller på din terrasse, uden at skulle tænke over hvor den nærmeste strømkilde er henne.

Den holder i op til 20 timer på en opladning, så du skal altså ikke bekymre dig om at sætte den i opladeren hver dag, som du eksempelvis skal med din mobiltelefon. LED teknologien betyder at Edison the Petit også er strømbesparende og du kan styre lysintensiteten på lampen, ved at trække i det røde Fatboy label, der hænger fra lampen.

Materialet er som altid fra Fatboy og Edison the Petit, kan anvendes både inden- og udenfor, da den er støv- og vandafvisende. Lampen lyser fra top til bund, som skaber en jævn lysfordeling.

Materiale: Polyethylene

Dimensioner: 25x16 cm

Vægt: 1 kg

Plejeanvisning: Tør forsigtigt med en fugtig klud, med lidt sæbe på hvis nødvendigt. Brug ikke stærkere rengøringsmidler såsom rensebenzin.

Batteritid: Indstilling 1: 6 timer, indstilling 2: 15 timer, indstilling 3: 20 timer

Edison The Petit

DKK 559
Specifikationer
  • Detaljer: Lyser i op til ca. 6/15/20 timer.
  • Uden oplader.
  • Materiale: polyethylen, ABD
  • Dimensioner: H: 25 cm, D: 16 cm, L: 16 cm, D: 16 cm
LeveringLagervare