Foldeskærme, Shoji.

Foruden at være den perfekte rumdeler, så er de japanske foldeskærme, også kaldet Shoji skærme, yderst dekorative og vil kunne pryde soveværelset, dagligstuen eller et andet ønsket værelse på bedste vis. Hos Blue Moon fører vi et varierende udvalg af foldeskærme, som er bygget af materialer i højeste kvalitet. Fælles for alle modellerne er, at de er lavet af lækre, kvalitetsbevidste og ikke mindst holdbare materialer såsom massivt træ og kraftfuldt filt, der er med til at give det helt rigtige japanske look.

Er du vild med det japanske tema og ønsker at tilføje mere af dette i hjemmet, kan du kigge nærmere på vores spændende udvalg af tatami måtter, der er fremstillet af risstrå og som passer godt under din futonmadras.

Foldeskrmsort3fag-20
DKK 1.490

Køb din japanske foldeskærm hos Bluemoon.dk

I vores udvalg af japanske foldeskærme har du mulighed for at vælge mellem mange forskellige varianter og modeller. Skærmene fås enten i mahogni, fyr, massivt træ m.v. og findes i en lang række farver. Vi tilbyder både skærme med tre og fire fag og med det udseende, som du mener, vil passe bedst ind i dit hjem og indretningsstil. Fælles for foldeskærmene er, at de har en højde på 180 cm, og hvor hvert fag er 43 cm. Bredden varierer derfor fra 129 cm ved de trefløjede modeller og op til 172 cm ved en firefløjet foldeskærm.

Uanset hvilket formål du ønsker med skærmen, kan du skabe en ny opdeling i dine rum på en unik og nytænkende måde, der vil få folk til at kigge misundeligt på dit nye køb. 

Har du spørgsmål? Kontakt os i dag

Måtte du sidde inde med spørgsmål til vores japanske foldeskærme, vores tatami måtter eller noget helt tredje, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vores kompetente medarbejdere sidder klar med fagkyndig rådgivning og hjælper gerne med den undren, du måtte have. Ring til os på tlf. +45 33 13 01 31 eller udfyld vores kontaktformular her på siden. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du at se vores japanske foldeskærme og få personlig betjening, før du foretager dig dit endelige valg, er du mere end velkommen til at besøge vores fysiske butik på Rosenørns Allé 2, 1634 København V.