Madrasser

Der er intet bedre end at vågne veludhvilet op efter en god og behagelig nats søvn. Hos Blue Moon Futon har vi sørget for at have et bredt udvalg af lækre og komfortable futonmadrasser. Disse madrasser sørger for, at du kan falde til ro i en seng, der har den eksakte madras, som du ønsker - hvad enten den er hård, blød eller midt imellem.

Se nærmere på vores udvalg nedenfor, hvor du bl.a. finder en række futoner, der er lavet af i naturfarvet stof.

Her har du også mulighed for at kigge nærmere på vores økologiske futoner, betræk etc.

Udvælg netop den futon, der passer bedst til dine behov, og så sørger vi for, at du får en god nats søvn.

Madrasser
DX3Futon-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 3.390
TripleLatexfuton-20
Levering:0 - 2 uger.
DKK 4.390
Springmadrasnaturfarvet2strrelser-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 3.065
DW50BioComfortLuksusfuton-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis
DKK 5.290
Nyhed
Yasumi3Topmadrasogshiatsu-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 1.790
Nyhed
Yasumi32Topmadrasogshiatsu-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 2.290
Nyhed
Yasumi34Luksustopmadras-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 2.990
OprydningssalgDX4PLUSFuton200x220cm-20
Levering:Lagervare.
DKK 13.290

Stort udvalg af traditionelle og luksus futoner hos Blue Moon Futon

I vores sortiment finder du alt fra den traditionelle udgave af futonen til de lækre luksus futonmadrasser. Den traditionelle madras er i den hårde ende af skalaen og vil passe perfekt til dig, som ønsker et lidt mere fast underlag. Har du derimod et ønske om at sove på et blødere underlag, vil luksusmadrassen være det optimale valg. Madrassen indeholder nemlig flere lag af elastisk latex, bomuld, uld og kokosfibre, som er med til at give en blødere fornemmelse.

På billederne tilknyttet vores varianter vil du kunne se indersiden af madrasserne. Derved vil du på en overskuelig måde nemt kunne danne dig et overblik over de forskellige modellers specifikationer, kvalitet og forskelligheder. Fælles for alle af vores varer er deres stilrene og minimalistiske designs, der måtte passe ind i ethvert hjem.

Besøg vores showroom og bliv inspireret

Ønsker du at se vores store variation af futoner, senge og sovesofaer, før du foretager dig et valg om dit næste køb? I så fald er du mere velkommen til at besøge vores 400m2 store showroom på Rosenørns Allé 2 - 4, 1634 København V. Åbningstiderne kan du se mere om på vores hjemmeside. 

Har du ikke mulighed for at besøge os i vores fysiske butik, kan du altid kontakte os med dine spørgsmål. Dette kan gøres på tlf. 33 13 01 31 eller via mail på info@bluemoon.dk.