Produktbeskrivelse

Produktinformation

Fatboy hængekøje – den ultimative afslapning

Få afslappet i din have, på altanen eller på terassen med denne bløde og polstrede hængekøje. Der kan ligge op til to personer i denne hængekøje, eller du kan vælge selv at ligge helt udstrakt når du vil koble af fra hverdagens stress og jag. Fatboy Headdemock er en overdimensioneret hængekøje og kan tåle en belastning på op til 150 kg.

Fordelen er at du ikke behøver at finde træer eller andre standhaftige ting du skal ophænge i, da hængekøjen kommer med et stativ af metal. Betrækket er udformet i slidstærkt polyester og fås i flere forskellige farver.

Den snavs- og fugtafvisende overflade beskytter når den anvendes udenfor, som mange vælger at gøre. Derudover er stoffet også UV-bestandigt, hvilket betyder at farven ikke svinder over tid, grundet eksponering af sollys.
Pletter er nemme at vaske af med lidt sæbe og lunkent vand.  Den er vandtæt, men man anbefaler at opbevare den indendørs, hvis man ikke har Headdemock Coveret, som kan tilkøbes separat.
Når sommer lakker mod enden, er det muligt at folde stativet og hængekøjen sammen igen, og opbevare det i en medfølgende pose, så det ikke optager for meget plads i redskabsskuret/kælderen, på den måde er du klar til at nyde total afslapning den efterfølgende sommer.

Hængekøje Headdemock

DKK 2.999

* Obligatoriske felter

Specifikationer
  • Detaljer: inkl. stativ, maks. belastning 150 kg.
  • Materiale: Metal, Polyester af høj kvalitet smuds- og vandafvisend
  • Demensioner: H: 110 cm, D: 100 cm, L: 330 cm