Privatlivspolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan Blue Moon behandler og sikrer dine personoplysninger.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger
Denne hjemmeside er drevet og ejet af: 
BlueMoon v/ Carsten Bergshoeff.
Rosenørns Allé 2 - 4. 
København V 1634
CVR nr: 13542295
Telefon:  33 13 01 31.

Formål

På vores hjemmeside www.bluemoon.com tilbyder vi en række services, der forudsætter, at du indtaster bestemte personlige oplysninger i en webformular (som fx din adresse  eller e-mailadresse).

Disse oplysninger bliver behandlet fortroligt i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger, Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt Blue Moon generelle forretningsbetingelser.

Oplysningerne bliver udelukkende benyttet til at imødekomme dine henvendelser og forespørgsler og yde den bedste service til dig som kunde. 

Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med køb, tilmelding til nyhedsbrev og andre tjenester, anvender www.bluemoon.dk cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Cookies anvendes også til brug for trafikmåling, herunder til statistiske og analytiske formål. Desuden anvendes cookies til målrettet markedsføring, som er baseret på oplysninger om din adfærd på hjemmesiden.

Klik her for at læse mere om Blue moon anvendelse af cookies

 

Dine rettigheder

Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du har ret til at indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

 

Du har som registreret i vort datasystem til en enhver tid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger Blue moon har registreret om dig. Denne ret er lovbestemt og følger af Lov om behandling af personoplysninger.

Du kan endvidere kræve, at registrerede ukorrekte oplysninger om dig bliver rettet eller slettet. Henvendelse af denne art kan ske til info@bluemoon.dk

 

Privatlivspolitik er sidst opdateret d. 21/05/2018