Produktbeskrivelse

Produktinformation

Den populære sækkestol som man kender fra Fatboy, bare til børn. Maksimal sidde/liggekomfort, og specielt designet til børn op til 8 år. Med denne sækkestol kan børn få lov at opleve ”lounge” oplevelsen og med sin kompakte størrelse kan du placere den i stuen eller på børneværelset, hvor den kan skabe mange muligheder i forhold til at spille, lege, sove eller at se en film med familien. Fatboy Junior sækkestolen tilpasser sig kroppen og den kan fås i mange forskellige farver der vil matche dit barns værelse.

Som forældre skal du ikke bekymre dig om slidtage, da sækkestolen er udført i slidstærkt materiale, der samtidig er vand- og støvafvisende. Nylon stoffet er af høj kvalitet, som er skabt til længerevarende brug og kan holde til at børn hopper i den og skubber den rundt på gulvet.

Hvis barnet er mere end 8-9 år, anbefaler vi at købe den store model, så sidde/ligge komforten er mest optimal i forhold til barnets størrelse.

Den er udført i 100% bomuld som er stenvasket, der gør betrækket blødere at ligge på, men også at se på og at røre ved. Betrækket kan vaskes ved 30 grader.

Junior Original Stonewashed

DKK 1.339

* Obligatoriske felter

Specifikationer
  • Slidstærk
  • Betræk af nylon
  • Fås i mange farver
  • Mål: L 130 x B 100 cm.
  • Vaskbart betræk.
LeveringCa. 2 uger.