Produktbeskrivelse

Produktinformation

Latexmadrassen er kendt for sin høje kvalitet og sin lange levetid, da materialet er enormt slidstærkt. Naturmadrassen er det man kalder en fusionsmadras, som har en 12 cm høj-elastisk kerne i latex. Denne kerne er som med de andre madrasser fra Innovation omringet af 2 lag kartet bomuld. Et lag på toppen og et lag nedenunder. De kartede bomuldslag er fugttransporterende og de hjælper med at regulere kropstemperaturen alt afhængigt af temperaturen i rummet.
Denne madras er ikke vendbar, men den er fleksibel da den kan bruges på alle sovesofaer, som kan foldes en gang på den lange led og til sengerammer.

Materiale:

For at skåne miljøet mest muligt, samt for at skabe tryghed for dig, garanterer Innovation Living at denne madras er 100% fri for pesticider, og at den ikke er produceret ved hjælp af sundhedsskadelige kemikalier. Latexmaterialet udvindes af saften fra træet Havea Brasiliensis. Det stammer oprindeligt fra Brasilien, men i dag kommer det fra plantager over hele verden, hvor man har lært at dyrke det på en bæredygtig måde.
Tekstilet er ubleget og er 100% bomuld. Bagsiden er udført i slidstærkt fibertex.

Fasthed: Medium.

Fremstilles kun i 140 x 200 cm.

Latex, naturfarvet. 140 x 200 cm.

DKK 5.185
Specifikationer

        Latex kan ses i butikken

  • Højde: ca. 12 cm
  • Betræk: Naturfarvet bomuldsstof

Opbygning

  • 1 lag bomuld.
  • 12 cm. højelastisk naturlatex.
  • 1 lag bomuld.
LeveringGratis - ca. 2 uger.