Senge

Fuldend indretningen af dit soveværelse med en flot og stilfuld seng, der vil komplementere din madras på den perfekte måde. Et smukt og roligt soveværelse, hvor sengen er raffineret og stilrig, er ikke kun en fryd for øjet, men også for både kroppen og sjælen, da det er med til at give en afslappet atmosfære. Dette, suppleret med en komfortabel madras, garanterer dig for en god nats søvn.

I vores sortiment herunder finder du både senge med og uden hovedgærde i takt med, at du ligeledes kan finde spændende modeller fra anerkendte mærker som Karup, AlbaYak, Capri og Easy Sleep. Supplér din nye seng med vores spændende puder og plaider, som giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på indretningen.

Senge
DockSortlakeretudentatami-20
Levering:Lagervare.
DKK 2.590
EasySleephvid-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 8.990
Pacesengnaturlakeret-20
Levering:Lagervare.
DKK 4.690
EasySleepfyrolieretlud-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 8.990
Yakudenhovedgrde-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 13.190
Designeoeg-20
Levering:Gratis - ca. 5 uger.
DKK 26.000
Yakmedhovedgrde-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 16.190
Albaeggr-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 17.290
HeavySleepAlbaegrgfarvet-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 17.290
Docksengmedtatami-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 5.170
Elanseng-20
Levering:3 - 4 uger.
DKK 2.690
DocksengNaturlakeretrammeudentatami-20
Levering:Lagervare.
DKK 2.590

Køb din futonseng hos Bluemoon.dk

I vores spændende sortiment finder du en række elegante futonsenge, der er lavet i topkvalitets håndværk med materialer af smukt træ. Futonsengene kommer i en række forskellige modeller, hvor du både har mulighed for at vælge mellem flere farver, træsorter, størrelser og funktioner. Det store udvalg gør, at du kan finde lige netop dén seng, der passer bedst til dit hjem og dine behov.

Futonsenge med hovedgærde

Ønsker du at gøre indretningen af soveværelset mere overskuelig og nemmere for dig selv, er en futonseng med hovedgærde et optimalt valg. Vores udvalg af senge med tilsvarende sengegavl består af elegante og flotte sengerammer, der er med til at give værelset et afbalanceret og behageligt miljø at være i, og som hurtigere kan få dig til at falde til ro. I sortimentet finder du futonsenge med sengegavle i forskellige størrelser og i diverse træsorter, så du kan udvælge dén model, der måtte gå godt i spænd med dit soveværelses atmosfære.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål

Vi ved, at det kan være en svær proces at udvælge den rigtige seng. Derfor er du også mere end velkommen til at kontakte os hos Bluemoon, hvis du har spørgsmål til vores produkter, hvad enten det er futonsengene, sengegavlene eller andet. Vores kompetente kollegaer er klar med fagkyndig vejledning på tlf. +45 33 13 01 31 og via mail på info@bluemoon.dk.

Ønsker du at se vores futonsenge på nært hold, inden du foretager dig et køb, kan du besøge vores showroom på Rosenørns Allé 2-4, 1634 København. Her kan du også få en personlig snak med vores personale. Vi ser frem til at høre fra dig.