Topmadras og rullemadras

Skån din nederste madras for både sved, støv og andet slid med en lækker topmadras, der er med til at give din madras en længere levetid. Topmadrassen forbedrer tilmed din liggekomfort - også selvom du i forvejen har en fantastisk madras. Ønsker du ydermere at beskytte din nyindkøbte topmadras, kan dette gøres med en lækker rullemadras, der er perfekt til formålet.

Hos Blue Moon brænder vi for den gode nattesøvn. Derfor kan du på vores webshop finde topmadrasser og rullemadrasser i topkvalitet, der lige gør dét ekstra for, at du sover bedre om natten. Se vores spændende udvalg herunder.

Rullemadras100bomuldkoTex-20
Levering:Lagervare.
DKK 229
Rullemadraskologiskbomuld-20
Levering:Lagervare
DKK 375
Innotopperskum5cm-20
Levering:Lagervare.
DKK 1.550
Nyhed
Yasumi3Topmadrasogshiatsu-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 1.790
Nyhed
Yasumi32Topmadrasogshiatsu-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 2.290
Nyhed
Yasumi34Luksustopmadras-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 2.990

Stort udvalg af både top- og rullemadrasser

En topmadras afhjælper ikke kun din nederste madras fra at blive hurtigt slidt. Den vil også kunne yde støtte og ekstra komfort, da den er med til at trykaflaste, når du sover. Trykaflastningen gør, at du vil kunne sove mere fredfyldt og få en dybere søvn, hvilket er til glæde hos mange. Vi har topmadrasser i mange forskellige materialer såsom silke, uld og bomuld, imens en del af dem ligeledes er allergivenlige.

Øg komforten endnu mere med en rullemadras, der skal ligges lige under lagnet. Madrassen kan anvendes både med og uden en topmadras og er ideel til både senge og sovesofaer alt afhængig af størrelsen, du vælger. I vores sortiment finder du rullemadrasser, der både er temperaturregulerende og yderst allergivenlige samt nemme at montere, da der typisk vil være elastikker i alle hjørner af madrassen. Denne type madras er ligeledes nem at vedligeholde, da den kan vaskes sammen med dit øvrige sengetøj. Undgå dog brugen af skyllemiddel og tørretumbleren, hvis du vælger at vaske den.

Vores rullemadrasser kommer i materialer, der spænder fra økologisk bomuld til silke, uld og hulfiber, hvilket giver dig rig mulighed for at finde lige netop dén model, der vil behage dig mest.

Stil os dine spørgsmål - vi besvarer dem glædeligt

At vælge den rigtige top- eller rullemadras kan være et kompliceret valg, hvis du ikke ved, hvilken model der vil passe bedst til dine behov. Hos Blue Moon står vi klar til at give dig fagkyndig rådgivning og vejledning, når du står og skal træffe en beslutning.

Ring til os på tlf. +45 33 13 01 31 eller udfyld vores kontaktformular, så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.

Ønsker du i stedet at afprøve og se nærmere på vores madrasser, inden du træffer en endelig beslutning, er du også mere end velkommen til at besøge vores showroom på Rosenørns Allé 2 - 4, 1634 København V. Vi ser frem til at høre fra dig.