Tatami

Tag et stykke af Japan med ind i dit hjem med en af de yderst effektive og anerkendte tatami måtter. Ikke nok med at det japanske håndværk både er godt og stærkt, så er måtterne også velegnet som et velfungerende underlag for din sengs futonmadras. Tatami måtten er fremstillet af risstrå, hvilket er med til at virke isolerende i takt med, at det ligeledes giver et stabilt og jævnt underlag under madrassen, eller hvis den placeres direkte på gulvet.

Hos Blue Moon kan du se nærmere på den lidt mere utraditionelle, men lækre og fordelagtig japanske måtte, som vil passe godt under din futonmadras. Vores tatami måtte sælges i en række forskellige størrelser, hvilket giver dig rig mulighed for at finde lige netop dén længde og bredde, du leder efter. Størrelserne svinger fra 90x90 og op til 100x200.

Tatami
TatamigulvmtteMangestrrelser-20
Levering:Lagervare.
DKK 1.290
Gavekort-20
DKK 100

Køb din fordelagtige tatami måtte hos Bluemoon.dk

En tatami måtte er ikke kun god til at have under sin futonmadras. Den har også andre fordele, som gør den værd at investere i. Én af disse fordele er et temperaturelement, som gør, at den både kan sørge for varme om vinteren, men også virke kølende om sommeren.

Tatami måttens rolle i Japan

I Japan kan du i størstedelen af hjemmene finde gulve belagt med tatami måtter. Den japanske befolkning bruger ligeledes måtten til at indikere, hvad der er indendørs- såvel som udendørsarealer samt for at vise, hvor det er acceptabelt at gå iført sko. Derudover er måtten også fugtregulerende og med sin evne til både at optage og afgive fugt, kan den være medvirkende til at kontrollere rummets fugtighed.

Førhen blev måtterne lavet, så de var præcis dobbelt så lange, som de var brede. I og med at de nu også bruges som underlag til madrasser og til andre formål, er målene blevet reguleret derefter.

Vi hjælper dig til dit næste køb. Kontakt os allerede i dag

Hos Blue Moon brænder vi for den gode nats søvn. Derfor vil vi også gerne hjælpe dig med at finde den perfekte tatami måtte, futonseng i naturfarvet stof eller et tredje produkt, som kan bidrage til, at du kommer til at sove godt. Skulle du derfor have spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe til os på tlf. +45 33 13 01 31. Du kan også skrive en mail til info@bluemoon.dk.

Er du i nærheden af København V, kan du svinge forbi vores fysiske butik, hvor du har mulighed for at se vores tatami måtter, før du foretager dig et køb. Vi holder til på Rosenørns Allé 2-4, 1634 København V.