Produktbeskrivelse

Produktinformation

Den originale sækkestol fra Fatboy. Designet af Jukka Setälä i 1988, som er solgt i millioner af eksemplarer verden over. The Original fås i mange forskellige farver og er vel nok den mest komfortable og praktiske sækkestol på markedet – den er nem at rengøre og siddekomforten er ubeskrivelig.

Denne ikoniske sækkestol fås i mange forskellige farver og vil derfor passe ind i de fleste hjem. Ikke kun grundet farven, men også formen. Du kan nemlig bruge denne sækkestol som en stol/liggestol på børneværelset, et loungemøbel i stuen, eller et afslapningshjørne på kontoret, kun fantasien sætter grænser.
Fyldet består af mere end 3 millioner af de let vægtige EPS-kugler, som gør det nemt for dig at flytte rundt på sækkestolen, men også former sig præcis som du sidder/ligger i den. Derudover følger den også med dine bevægelser hvis du ikke kan sidde stille under den uhyggelige film.

Betrækket er udført i nylon, som er overfladebehandlet for at sikre at stoffet er vand- og smudsafvisende og såfremt uheldet skulle være ude, er pletter nemme at komme af med, ved hjælp af en fugtig klud.

The Original er ikke skabt til udendørs brug, såfremt du ønsker en sækkestol til haven eller andre udendørs aktiviteter, anbefaler vi The Original Outdoor. Den version har et mere slidstærkt materiale og andre kvaliteter, som er designet til udendørs brug.
Betrækket kan nemt maskinvaskes, da fyldet ligger i en pose for sig indeni sækkestolen, på den måde holder din sækkestol sig også pæn over længere tid.

The Original. Nylon.

DKK 1.639

* Obligatoriske felter

Specifikationer
  • Slidstærk.
  • Betræk i nylon.
  • Fås i mange farver.
  • Mål: L 180 x B 140 cm.
LeveringCa. 2 uger.