Produktbeskrivelse

Produktinformation

Præcis som den originale sækkestol fra Fatboy, bare med et mere lækkert betræk. Præcis som du kender det kan du sidde eller ligge i denne sækkestol, som former sig efter din krop, nu er det bare blevet en tand mere komfortabelt at slænge sig.

Hvis man synes at standardbetrækket er for blankt eller lidt for groft, er dette stenvaskede betræk den ideelle løsning. Fatboy følger nemlig tendensen, som er på vej imod blødere møbler i hjemmet. Det bløde stenvaskede bomuld, kombineret med det robuste design af The Original, gør denne sækkestol et must have i ethvert hjem. Ligesom The Original, så er materialet slidstærkt og det kan også vaskes, den eneste forskel er blødheden både i looket og når man rører ved sækkestolen.  Betrækket er udført i bomuld og er som navnet angiver stenvasket – det gør sækkestolen mere komfortabel og det kan sammenlignes med en bomulds t-shirt eller trøje. Det stenvaskede betræk giver et mere klassisk og afdæmpet look end standardudgaverne, som betyder at den matcher forskellige lysstemninger bedre end før. Sækkestolen har præcis den samme form og størrelse, som man kender fra The Original.

Indholdet består af millioner af små EPS-cylinderfyld, der både gør sækkestolen nem at flytte rundt på, men samtidig også sikrer dig maksimal komfort hvad enten du skal ligge eller sidde i sækkestolen.

The Stonewashed

DKK 1.789

* Obligatoriske felter

Specifikationer
  • Slidstærk.
  • Betræk af 100% bomuld
  • Betræk tåler maskinvask
  • Fås i mange farver
  • Mål: L 180 x B 140 cm.
LeveringCa. 2 uger.