Futonwerk

Dette tyske mærke ledes af en af Tysklands ældste futondesignere, Dietmar Wegner, og så for første gang dagens lys i 1986. Deres mål er at producere de bedste futonmadrasser på markedet. Deres lækre og komfortable futonmadrasser kan garantere enhver en god nats søvn, hvad enten du foretrækker en madras, som er blød, hård eller midtimellem.

Blue Moon har haft et tæt samarbejde med Futonwerk siden 1992, hvilket resulterede i den økologiske futon DW BioComfort. Vi har ligesom Dietmar Wagner og Futonwerk også altid bestræbt os på at forhandle futonmadrasser, som var opbygget af de absolut bedste råvarer, så vi kunne garantere danskerne en god nats søvn.

- at the end of the day, Blue Moon.

DX2Futon-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 2.990
DW40BioComfortLuksusfuton-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 4.890
DW51BioComfortLuksusfuton-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis
DKK 5.590
DW61BioComfortLuksusfuton-20
Levering:Gratis. Ca. 4 uger.
DKK 6.690
DX3ECOFuton-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 3.899
DX4Futon-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 3.590
DX4PLUSFuton-20
Levering:Ca. 6 uger. Gratis.
DKK 4.490
DX5Luksusfuton-20
Levering:Ca. 4 uger. Gratis.
DKK 4.590
Designeoeg-20
Levering:Gratis - ca. 5 uger.
DKK 26.000
DX4ECOFuton-20
Levering:Ca. 6 uger. Gratis.
DKK 4.129
DX5ECOLuksusfuton-20
Levering:Ca. 6 uger. Gratis.
DKK 5.279
DX4PLUSECOLuksusfutonmadras-20
Levering:Ca. 6 uger. Gratis.
DKK 5.164

Få din futonmadras fra Futonwerk hos Blue Moon

Med en af futonmadras fra Futonwerk er du garanteret enestående behagelig futonkomfort, som er svær at matche andre steder. Med deres futonmadrasser er du garanteret høj kvalitet, hvor prisen matcher. Alt efter, om du ønsker en hård, mellem eller blød madras, skal du klikke på de hvert enkelte futonmadrasser i det ovenstående. Her vil der stå, hvilken hårdhed der er tale om, hvordan de vil føles og hvilket underlag der er påkrævet.

Alle disse elementer, funktioner og specifikationer kan nemlig variere fra model til model. Nogle af vores modeller fra Futonwerk kommer med flere lag, hvilket vil give madrassen en mere fast fornemmelse end andre. Futonwerk bruger ovenikøbet naturligt latex, hestehår og bomuld i deres madrasser af særdeles høj kvalitet. Modellerne kan desuden også komme i en vegansk udgave for samme pris, hvis dette er at foretrække.

Fælles for Futonwerks madrasser er, at betrækket kommer i et finvævet økologisk bomuldssatin og bliver fremstillet med en kantsyning, som giver et elegant udtryk. De kan desuden også anvendes på alle slags underslag, som fx faste lameller, tatamimåtter, direkte på gulvet eller til sovesofastel.

Futonwerk sikrer dig den gode nats søvn

Der er ikke noget værre end en madras, som ikke passer til ens krop – hvad enten det er for hårdt eller for blødt. Det kan få en til at vende og dreje sig, og man kan med andre ord ikke lukke et øje. Derfor vil vi hos Blue Moon altid anbefale, at du afprøver vores futonmadras, så du kan være sikker på, at Futonwerk kan sikre dig den gode nats søvn.

Sidder du inde med spørgsmål vedrørende vores sortiment af futonmadrasser fra Futonwerk eller nogle af vores andre kvalitetsstærke brands? Så er du altid velkommen til at kontakte os for professionel vejledning og rådgivning. Du kan kontakte os enten på tlf. +45 33 13 01 31 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden.

Ønsker du at se nærmere på vores udvalg af futonmadrasser, før du foretager dig et køb, kan du besøge vores showroom på Rosenørns Allé 2, 1634 København V. Her kan vi få os en personlig snak om dine præferencer og behov. Vi ser frem til at høre fra dig!