Karup Design

Karup blev grundlagt i 1972 af entreprenøren Preben Christensen. Han startede firmaet i et gammelt stuehus og med sine innovative tanker, blev han hurtigt en af de første europæiske skabere af ”knock-down” møbler, og inden længe måtte han finde en ny og mere effektiv placering af fabrikken, og produktionen blev rykket til Karup.

I starten af 80’erne opdagede Preben den hippieagtige futonramme i Amerika, og det var sådan, den første serieproducerede futonramme kom til Europa. Produktudviklingen er hengiven til det pladsbesparende koncept. Hovedproduktionen af rammerne forbliver i fabrikker i Danmark og Estland, hvilket gør det meget nemmere at imødekomme vores etiske adfærdskodeks. Du kan derfor trygt handle produkter fra Karup Partners.

Her på siden finder du et stort udvalg af sengestel og futonmadrasser fra det populære brand Karup Partners, der ikke bare sikrer dig den ultimative komfort, men også et smukt og minimalistisk design, der passer godt ind i skandinaviske hjem.

Unwindsovesofanaturlakeretfyr92x218cm-20
Levering:Gratis levering
TatamigulvmtteMangestrrelser-20
Levering:Lagervare.
DKK 1.290
Pacesengnaturlakeret-20
Levering:Lagervare.
DKK 4.690
CocofutonCocolatex-20
Levering:0 - 3 uger.
DKK 2.590
Sandwichfuton-20
Levering:0 - 3 uger.
DKK 3.990
Traditionalfuton-20
Levering:0 - 3 uger.
DKK 1.890
Comfortfuton-20
Levering:0 - 2 uger.
DKK 1.990
Docksideborde-20
Levering:Ca. 2 uger.
DKK 890
DobbeltLatexfuton-20
Levering:0 - 2 uger.
DKK 4.190
Docksengmedtatami-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 5.170
Elanseng-20
Levering:3 - 4 uger.
DKK 2.690
DocksengNaturlakeretrammeudentatami-20
Levering:Lagervare.
DKK 2.590

Funktionelle og klassiske sengerammer fra Karup Partners

Er du på udkig efter en sengeramme, der kan pifte dit soveværelse op og give det helt rette look, er vores sortiment fra Karup Partners et sikkert valg. Sengerammerne er med sit enkle og stilrene look perfekt til de fleste typer hjem, men særligt til dig, der værdsætter den skandinaviske stil med rene linjer, funktionalitet og kvalitet.


Med vores ’Pace’ seng får du eksempelvis et let design, der med sine tynde ben giver luft og plads i rummet – perfekt til dig, der bor i lejlighed og ikke ønsker, at indretningen skal blive for klemt.

Er du vild med den japanske stil og Feng Shui-tankegangen, er vores sengeramme ’Dock’ et oplagt valg. Her får du nemlig et design, der er inspireret af den japanske stil. For et fuldendt japansk-inspireret look kan du supplere med en gulvmåtte fra Tatami, som du også finder i sortimentet.

Supplér din sengeramme med futonmadrasser fra Karup Futon

Vi har også et udvalg af forskellige typer futonmadrasser fra Karup Futon, så du kan få en god nattesøvn med en madras, der passer til lige netop dig. I vores sortiment finder du både helt traditionelle futonmadrasser, hvor bomuldsfibrene som det eneste fyld i madrassen gør madrassen lidt hårdere, hvilket kan være en fordel, da bevægelsesfriheden dermed ikke er hæmmet. Vi har dog også futonmadrasser med en skumkerne i midten, der giver ekstra komfort og en smule blødhed i midten.


Uanset hvilken futonmadras, du vælger, kan du være sikker på, at du med madrasser fra Karup får produkter i høj kvalitet. Dertil kommer, at når du handler hos Bluemoon, er du sikret fornuftige priser. Du får også både hurtig levering og gratis fragt.

Kontakt os, hvis du har brug for kompetent vejledning

Har du spørgsmål til vores sengerammer eller sengestel fra Karup Partners, eller nogle af vores andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder hurtig og nærværende betjening af vores kompetente medarbejdere. Tøv derfor ikke med at kontakte os her eller via mail på info@bluemoon.dk og på tlf. +45 33 13 01 31.