Tjørnbo

Ønsker du at kunne nyde en god nats søvn i en lækker seng, der tilmed vil passe perfekt ind i ethvert soveværelse? Det danske mærke Tjørnbo har i mere end 50 år haft fokus på at lade sit design møde sine kunders praktiske hverdag, og deres senge vil derfor være perfekte til dig, som leder efter en ny og kvalitetsrig seng til soveværelset.

Hos Blue Moon tilbyder vi et bredt sortiment af de uundværlige senge fra Tjørnbo, så du har mulighed for at vælge lige netop dén model, der vil passe bedst ind i din indretning. Står du og mangler et nyt sengebord i supplement til din nye seng, kan du også se nærmere på vores store udvalg indenfor denne kategori.

EasySleephvid-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 8.990
EasySleepfyrolieretlud-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 8.990
Albaeggr-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 17.290
HeavySleepAlbaegrgfarvet-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 17.290
EasySleepfyrolieretlud-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 9.490
EasySleepeg-20
Levering:Gratis - ca. 2 uger.
DKK 11.490

Køb din Tjørnbo seng hos Blue Moon

Siden sin grundlæggelse i 1962 har Tjørnbo udviklet og designet alle sine modeller i Danmark, hvilket er med til at gøre dem til et brand, der i årenes løb har formået at indtage det danske marked med sine flotte produkter. Her får du traditionelt håndværk, der er kombineret med en moderne produktionsteknologi samt et visionært design.

Sengesystemerne er produceret i rustik eg, massiv kernebøg samt fyrretræ. Med et varierende udseende og forskellige prisklasser har du mulighed for at vælge netop dén model, der vil kunne sætte sit flotte præg på dit soveværelses indretning og som vil kunne gavne til lækker komfort.

Få stabilitet, vedvarende funktioner og en god nats søvn med Tjørnbo senge

Tjørnbo ønsker at være en kompetent og troværdig partner for deres kunder, hvilket også er derfor, de altid fokuserer på at producere kvalitetsrige og innovative produkter, som vil falde i alles smag. Mærket anvender kun beslag og skinner i højeste kvalitet, og du er derfor garanteret stabilitet, en god nats søvn samt vedvarende funktioner, du vil kunne nyde i fulde drag. 

Har I nogle spørgsmål til sengene og sengesystemerne fra Tjørnbo, er I altid velkommen til at kontakte os for professionel vejledning og rådgivning. Vi kan kontaktes på tlf. +45 33 13 01 31 eller via vores kontaktformular.

Ønsker du i stedet at se nærmere på sengene, før du foretager dig et køb, kan du besøge vores showroom på Rosenørns Allé 2, 1634 København V. Her kan vi også få os en personlig snak om dine præferencer og tanker. Vi ser frem til at høre fra dig!