Spring Round, i farve.
kr. 3.485,00
Vælg størrelse
Vælg farve

Vælg antal

        Spring kan prøves i butikken

 Opbygning

  • 2 lag ØkoTex certificeret fiberfyld.
  • 12 cm. posefjedre.
  • 1 lag ØkoTex certificeret fiberfyld.

Produktinformation

Med springmadrassen er der tale om et ganske særligt fokus på komfort og kvalitet. Det er en fusionsmadras med en 12 cm posefjeder, der er omgivet af 3 lag åndbart ØkoTex certificeret fiberfyld. Henholdsvis 2 på toppen og 1 nedenunder.  Madrassen er vendbar og bagsiden er udført i det stærke og luftige fibertex materiale. En luksus madras med fokus på kvalitet, komfort og lang levetid.

Materiale:

Madrassen er skabt i samarbejde med Dansk-Miljø-Center. De sætter nogle meget skarpe krav for brugen af kemikalier og sprøjtemidler både i landbruget og også i produktionen. Det betyder at Innovation’s madrasser er fuldstændig fri for pesticider og andre kemikalier der er sundhedsskadelige. Til gavn for dig i hverdagen og også for de mennesker der arbejder på fabrikkerne.

Madrassen er opbygget som andre springmadrasser. Den inderste kerne er udført i stålfjedre, hvorefter der er tilføjet et slidlag og til sidst fibertex. De enkelte posefjedre er hver især syet ind i individuelle poser. Der er 260 posefjedre pr. m2.

Tekstilet er i 100% polyester - slidstærkt og praktisk i brug da det er smuds- og vandafvisende.

Rengøring: Støvsuges og aftørres eventuelt med en hårdtopvredet klud med mild sæbe.slidstærkt .

Bagsiden er udført i slidstærkt fibertex. Der er stropper i velcro til fæstning på understel.

Fasthed: Blød